Проведення керівником IC AXIOMA лекції для студентів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

лекція
університет

28.02.2023

28.02.2023 року, керівником ТОВ “Insurance Consultant – AXIOMA”, Саранді Вячеславом,  було проведено ZOOM конференцію зі студентами Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. 

В рамках зустрічі, Саранді В.М. поділився зі студентами з актуальною інформацією про діяльність страхового ринку у період війни, розповів про власний досвід, актуальні кейси, з яких можна зробити висновок чому так важливо бути кваліфікованим брокером та викладатись у своїй роботі на 100%.

Саранді В.М., зауважив, що «потрібно не соромитися презентувати себе, свої вміння, послуги, вартість роботи, постійно вчитися, удосконалюватися, стати гарним фахівцем і бути конкурентним у професійній сфері».

За словами організаторів заходу, спіч був цінним і корисним для студентів та інших слухачів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, адже вони отримали практичний інструментарій для подальшої професійної діяльності, розвитку.

 Підписуйся на нас у Facebook та Linkedin аби дізнатись більше новин.