Нові маршрути перевезення вантажів

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

страхування

25.02.2024

Українське Дунайське пароплавство сумісно з міністерством відновлення розвитку громад, територій та інфраструктури України проклали 3 (три) абсолютно нових маршрути для доставки вантажів у країни Європи, обходячи кордон з Польщею.☝️

Відтак, українські аграрії зможуть доставляти свої збіжжя 🌾до різних європейських ринків наступними річковими шляхами:

1️⃣Маршрут Україна – Галац.

2️⃣Маршрут Україна – Регенсбург.

3️⃣Маршрут Україна – Констанца.

Завдяки цим маршрутам Ваш вантаж опиниться в найбільших європейських морських портах із можливістю подальшого експорту в будь-яку точку світу у швидкий строк.

Додатково, Українське Дунайське пароплавство планує виставити на контейнерні лінії додаткові баржеві каравани, які щомісячно забезпечать доставку приблизно 2100 контейнерів до Регенсбурга, або 5900 контейнерів до Констанци. 

Перевезення вантажу флотом УДП є альтернативою для 2–5 тисяч вантажівок.

Перевезення вантажу річкою Дунай можливе через кілька основних каналів, але наразі УДП працює над тим аби розвити більшу кількість альтернативних річкових шляхів і точок навантаження на Дунаї.🚢

IC AXIOMA багато років працює на ринку страхування вантажів, які перевозяться у тому числі і Дунаєм. Завдяки численному досвіду роботи у цій сфері, ми враховуємо усі деталі, які можуть виникнути при розвантаженні, завантаженні та перевезенні вантажу по річці Дунай і можемо Вам знайти не тільки найкраще страхове покриття, але й порекомендувати найбільш безпечні шляхи для експорту та імпорту товару.

Завдяки якісній роботі IC AXIOMA, ви можете  спокійно сконцентруватися на вашому бізнесі, знаючи, що ваші вантажі захищені найкращим чином на шляху до своєї кінцевої точки призначення.

Телефонуйте нам +380443550324📲 за консультацією або напишіть нам на пошту info@axioma.net.ua.📧

Ще більше інформації про наші послуги шукайте тут.

Підписуйся на нас у Facebook та Linkedin аби дізнатись більше новин.